Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova

Tehnička škola Požega

Božićna radionica

Božićna radionicaUčenici naše škole sudjelovali su u božićnoj radionici ukrašavanja kuglica „decoupage“ tehnikom. Radionicu su organizirale i vodile pedagoginja Andreina Bekafigo Starčević i knjižničarka Meri Bajić. Učenici su uživali u druženju i izradi božićnih kuglica kojima su ukrasili jelku u središnjem holu škole.

Ukrasi su zablistali na predivnom božićnom drvcu, a njihova posebnost je u tome što predstavljaju kreativne ideje i radove naših učenika.
Čarolija i pozitivni duh došašća ispunili su cijelu školu!

Više...
 

Tehničari idu na Državno!

Na ovogodišnjem Županijskom natjecanju u futsalu, učenici naše škole, u jakoj konkurenciji županijskih srednjih škola, uvjerljivo su  osvojili prvo mjesto i plasman na Državno prvenstvo.
Dana 25. 11 2021. U sportskoj dvorani Tomislav Pirc, u  organizaciji ŠSSPSŽ održano je Županijsko natjecanje u futsalu za srednje škole naše županije.

Rezultati natjecanja srednjih škola mladići u futsalu

Više...
 

Međunarodno natjecanje Dabar 2021.

Dabar 2021Natjecanje učenika odvijalo se u razdoblju od 8. do 12. studenoga 2021. godine na CARNET-ovom sustavu MOOC namijenjenom za natjecanja i stručna usavršavanja.

Natjecanje Dabar svake godine bilježi snažan porast broja sudionika pa je tako i ova godina bila rekordna s čak 60 573 prijavljenih učenika iz 679 škola diljem Lijepe naše. Natjecanje ima pet kategorija, a učenici rješavaju 12 zadataka uz vremensko ograničenje od 40 minuta. Ukupno je na natjecanju sudjelovalo i značke osvojilo 42 553 učenika.

U kategoriji GigaDabar sudjelovalo je ukupno 5107 učenika/ca od 1. – 4. razreda srednje škole u RH. U Tehničkoj školi sudjelovalo je 50 učenika i ostvarili su odlične rezultate. Plasman u 10% najuspješnijih u RH svojim rezultatima ostvarila su 4 učenika naše škole te su im dodijeljene digitalne značke i zlatne diplome:

Luka Majstorović (2.f)

Ivan Čenić (1.f)

Karlo Makarević (2.f)

Ivan Ticl (2.f)

Ažurirano ( Utorak, 30 Studeni 2021 14:53 ) Više...
 

SKILLS u Hrvatskoj

SKILLS u HrvatskojTehnička škola u Požegi bila je domaćin druge mobilnosti u Erasmus+ KA2 projektu " With the Skills of the Future for a Successful Job and Life" koja je održana od 9. do 15. studenog 2021. godine. Bila je to prva mobilnost za učenike u ovom projektu, jer je mobilnost u Estoniji, održana u prosincu 2019. godine, bila namijenjena nastavnicima.

16 sudionika (11 učenika i 5 nastavnika) stiglo je iz Estonije, Italije i Turske u Požegu. Uz 12 učenika i 7 nastavnika Tehničke škole u Požegi sudjelovali su u mobilnosti projekta pod nazivom "We a ready for the digital World."

Više...
 

OBAVIJEST O RADU ŠKOLE

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske (KLASA: 810-06/20-01/7, URBROJ: 511-01-300-21-452, od 12. studenoga 2021. g.),

od 16. studenoga 2021. g. za ulazak u prostor Škole, potrebno je predočiti važeću digitalnu EU Covid potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju.

Ova mjera primjenjuje se na:

SVE OSOBE KOJE DOLAZE U ŠKOLU (roditelje, dostavljače…) OSIM UČENIKA i osoba navedenih pod točkom IX. Odluke.

Ravnatelj:

Zoran Galić, dipl. ing.

Ažurirano ( Utorak, 16 Studeni 2021 08:55 )
 

Obavijest o održavanju nastave

Poštovani učenici, dragi roditelji,

Obavještavamo Vas da se od idućeg tjedna, (ponedjeljak, 08.11.2021.)  nastava održava „uživo“, odnosno po modelu A.

Požeško – slavonska županija će, zajedno sa Stožerom civilne zaštite Požeško – slavonske županije, pratiti epidemiološku situaciju po pojedinim školama te u slučaju pogoršanja iste donositi adekvatne odluke.

2. i 4. razredi od ponedjeljka, 08.11.2021. u školu dolaze u 1. smjenu, dok 1. i 3. razredi dolaze u 2. smjenu prema uobičajenom rasporedu.

 

Zoran Galić, dipl. ing.

ravnatelj

Ažurirano ( Petak, 05 Studeni 2021 12:36 )
 

Vremenik izrade i obrane završnog rada za školsku godinu 2021./2022.

Ovdje možete pogledati vremenik svih poslova vezanih uz izradu i obranu završnih radova u ovoj školskoj godini i to i za četverogodišnja i za trogodišnja zanimanja.

Više...
 

TESLA u Rumunjskoj

TESLA u RumunjskojU razdoblju od 17. do 23. listopada 2021. Gimnazija „ Coriolan Brediceanu“ iz Lugoja u Rumunjskoj bila je domaćin druge mobilnosti u okviru Erasmus+ KA2 projekta školskog partnerstva „Together in Environmental Solutions Learning Activities“ (TESLA). Uz školu domaćina, sudjelovali su učenici i nastavnici Tehničke škole, Požega (koordinator) iz Hrvatske, BHAK International Business School Linz, Austrija i Kanepi Gümnaasium, Estonija. Aktivnosti učenja imale su za cilj osvijestiti mlađe naraštaje o potrebi korištenja obnovljivih izvora energije i njihovoj odgovornoj uporabi.

Više...
 
Više članaka...
Stranica 8 od 29