Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Vijesti Novosti „Promocija prvaka“ - dodjela nagrade „Faust Vrančić“ najboljim učenicama i učenicima u strukovnim disciplinama

„Promocija prvaka“ - dodjela nagrade „Faust Vrančić“ najboljim učenicama i učenicima u strukovnim disciplinama

Dodjela nagrada „Promocija prvaka“, koju je organizirala Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta,  održana je 30. rujna 2015. godine u 12:00 sati u Zagrebu, u zgradi MZOS-a.
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove je godine dodijelila nagrade „Faust Vrančić“ učenicama i učenicima za postignuto prvo mjesto na državnim natjecanjima u strukovnim disciplinama, odnosno priznanje za postignuto jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima, smotrama, izložbama i sl. te zahvalnice njihovim mentorima i mentoricama za postignute izvrsne rezultate u pripremanju učenika za sudjelovanje na spomenutim događanjima tijekom školske godine 2014./2015.

Našem učeniku Marku Brnčiću za postignuto prvo mjesto na državnim natjecanjima u strukovnim disciplinama dodijeljena je nagrada „Faust Vrančić“ , skulptura koju su osmislili i izradili učenici i profesori Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb, dok su priznanja za postignuto jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima, smotrama ili izložbama zaslužili sad već bivši učenici naše škole Dino Orešković i Karlo Mandić.

Osim nagrada i priznanja ministar je uručio i zahvalnice mentorima i mentoricama za postignute izvrsne rezultate u pripremanju učenika za sudjelovanje na spomenutim događanjima tijekom školske godine 2014./2015. profesorima Marini Mirković, Martinu Kaprelu i Biljani Radišić.

U nastavku možete pogledati dio atmosfere s promocije.

SkulpturaSkulpturaPromocija prvakaPromocija prvakaPromocija prvakaPromocija prvaka