Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Natjecanja Tehničari su županijski prvaci u nogometu

Tehničari su županijski prvaci u nogometu

TehničariŽupanijsko prvenstvo srednjih škola u nogometu za mladiće održano je 08.12 2016.godine u dvorani Tomislav Pirc u Požegi. Sudjelovalo je sedam srednjih škola: Tehnička škola, Ekonomska škola, Poljoprivredna škola, Obrtnička škola, Katolička gimnazija, Srednja škola Pakrac i Gimnazija, Požega. Ekipe su bile podijeljene u dvije skupine. Samo pobjednici skupina su ušli u finale.
Prvu i najtežu utakmicu za nas odigrali smo protiv Poljoprivredne škole i pobijedili rezultatom 4:1. Drugu utakmicu igrali smo protiv Obrtničke škole i pobijedili istim rezultatom 4:1. Tu su dečki već bili puno opušteniji i uigraniji što se vidjelo kroz brojne akcije i prilike koje su kreirali pred protivničkim golom. Od samog početka utakmice pristup je bio pravi i protivniku nismo ostavili ni najmanju šansu da nas ugrozi. Naša širina igračkog kadra i momčadska igra došla je do izražaja.

 

FINALE-Pobjeda protiv Pakraca 5:1
Dečki su dominirali od samog početka do kraja utakmice. Bila je to čista demonstracija moći i tehničko-taktičke zrelosti naše ekipe nad protivnikom. Svi dečki dali su sve od sebe i momčadskom igrom zasluženo došli do pobjede na ovom natjecanju. Ova momčad će imati što pokazati i na regionalnom natjecanju koje se održava u Vinkovcima.

SASTAV EKIPE TEHNIČAR:
Antun Pranjić, Jozo Jelić, Matej Martinović, Ivan Smojvir, Kristijan Vidović, Ivan Japarić, Mirko Soldo, Ivan Mautner, Kristijan Kelebuda, Danijel Smojvir, Ivan Rodić, Igor Đogolović
Ekipu je vodio prof. Matej Ivanković.

Tehničari