Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Objave Radionica:"e-Škole scenariji poučavanja: ideje za suvremenu primjenu IKT-a u nastavi"

Radionica:"e-Škole scenariji poučavanja: ideje za suvremenu primjenu IKT-a u nastavi"

Prijavite se na radionicu „e-Škole scenariji poučavanja: ideje za suvremenu primjenu IKT-a u nastavi“

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet poziva sve zainteresirane nastavnike na prijavu i sudjelovanje na radionici pod nazivom „e-Škole scenariji poučavanja: ideje za suvremenu primjenu IKT-a u nastavi“. Radionica je prvenstveno namijenjena učiteljima i nastavnicima prirodoslovnih predmeta i matematike, ali i svim zainteresiranim učiteljima i nastavnicima koji žele unaprijediti svoju nastavu i obogatiti je novim idejama primjene IKT-a i suvremenih metoda poučavanja. 

Radionica će se održati 16. veljače 2018. godine od 10 do 14 sati u Tehničkoj školi u Požegi.

Prijave na radionicu prikupljaju se putem online obrasca, a završavaju 24 sata prije početka radionice ili u trenutku popunjenja raspoloživih mjesta (maksimalno 24).

Polaznici će se na ovoj radionici imati priliku upoznati s konceptom i strukturom scenarija poučavanja te u grupnom radu osmisliti i izraditi novu aktivnost scenarija poučavanja. S ciljem prikupljanja mišljenja o primjeni tehnologije u školi, u okviru radionice bit će održane i fokus grupe s polaznicima, čije će sudjelovanje biti anonimno.

Riječ je o radionici koja se izvodi u sklopu projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)“, ali se ne odvija u okviru edukacija projekta već je namijenjena svim zainteresiranim odgojno-obrazovnim djelatnicima škola u Hrvatskoj.