Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Vijesti Novosti Stručni posjet Tvornici Color emajl d.o.o. u Požegi

Stručni posjet Tvornici Color emajl d.o.o. u Požegi

Stručni posjet Tvornici Color emajl d.o.o. u Požegi28.veljače 2019.g. učenici 4.a razreda-računalnih tehničara za strojarstvo su u pratnji svoje razrednice prof.Mirjane Pavlović posjetili Tvornicu Color Emajl d.o.o. u Požegi. Glavni cilj ovog stručnog posjeta je bio upoznavanje s novim tehnologijama u metalskoj struci te s organizacijom, načinom rada i proizvodnim programom Tvornice Color Emajl.

Kroz pogone su nas proveli inženjeri Tvrtke Color Emajl, uglavnom bivši učenici naše škole na što smo osobito ponosni, a naglasak je bio na korištenju najnovijih tehnologija i opreme od kojih su neke tehnologije, strojevi i uređaji jedinstveni ne samo u hrvatskim nego i europskim okvirima.

S obzirom da su učenici 4.a razreda i maturanti i pred njima su važne odluke u vezi njihovog profesionalnog usmjeravanja, ovaj posjet je bio i najbolji pogled u realnu budućnost koja je pred njima. K tome treba dodati da je Color emajl d.o.o. uspješna tvrtka i dobro poznati proizvođač u segmentu kamina i dimovodnih elemenata i kao takova svrstana među najuspješnije kompanije u Srednjoj Europi pa možemo reći reći da je nakon ovog poludnevnog posjeta cilj bio ispunjen.

Voditelj stručnog posjeta:
Mirjana Pavlović, dipl.ing.strojarstva