Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Natjecanja Školsko natjecanje iz električnih instalacija

Školsko natjecanje iz električnih instalacija

Školsko natjecanje iz električnih instalacijaU Tehničkoj školi je dana 27.01.2022. u specijaliziranoj učionici EL2 održano školsko natjecanje u disciplini električne instalacije. Zadatak na školskom natjecanju je bio izvesti električnu instalaciju rasvjete koja se uključuje izmjeničnim sklopkama, zatim rasvjetu koja se upravlja bistabilnim relejem, te napajanje monofaznih priključnica.
Električna instalacija je izvedena s nadžbuknim elementima, postavljanjem vodiča u plastične kanale, te montažom zaštitnih uređaja na DIN šinu.

Natjecanje je održano uz poštivanje epidemioloških mjera. Na natjecanju su sudjelovala 4 učenika 3. g. razreda: Iličić Matej, Marković Josip, Marković Filip i Marković Matej.
Prvo mjesto je osvojio učenik Filip Marković s ostvarenih 98 bodova, čime je stekao uvjet sudjelovanja na međužupanijskom natjecanju.

Školsko natjecanje iz električnih instalacija Školsko natjecanje iz električnih instalacija Školsko natjecanje iz električnih instalacija Školsko natjecanje iz električnih instalacija Školsko natjecanje iz električnih instalacija Školsko natjecanje iz električnih instalacija Školsko natjecanje iz električnih instalacija Školsko natjecanje iz električnih instalacija Školsko natjecanje iz električnih instalacija