Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Vijesti Novosti Profesor Milan Trgovčić dobitnik Trofeja Požeškog športskog saveza

Profesor Milan Trgovčić dobitnik Trofeja Požeškog športskog saveza

Božićna radionicaNa svečanom proglašenju najboljih požeških sportaša za 2021. godinu dodijeljen je i tradicionalni Trofej Požeškog športskog saveza našem profesoru Milanu Trgovčiću!
Prof. Trgovčić ima 40 godina i 6 mjeseci radnog staža u školi i danas je u zvanju savjetnika.
U izuzetno bogatoj karijeri bio je predavač je na stručnim skupovima kineziologa, redoviti je sudionik simpozija učitelja i nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture, ljetnih škola kineziologa Hrvatske, stručnih skupova za mentore i savjetnike, seminara u regiji, međužupanijskih i županijskih seminara.

Osim rada u nastavi, bio je natjecatelj, trener, sudac, predsjednik, dopredsjednik i član mnogih sportskih udruga izvan škole (skijanje, streljaštvo, nogomet, plivanje, gimnastika, odbojka, atletika itd.).

Vodio je i trenutno vodi nekoliko školskih športskih sekcija pri Školskom sportskom društvu «Tehničar». Od osnivanja školskih športskih klubova 1996. godine pa do danas najveće uspjehe postigao je u vođenju kros momčadi s osvojenih deset prvih mjesta na završnim državnim natjecanjima.

Odlukom Predsjednika Republike Dr. Franje Tuđmana 27.05.1999. godine, odlikovan je Redom Danice Hrvatske s likom Antuna Radića. Za svoj rad i postignute rezultate nagrađivan je redovito na nivou Požeško-slavonske županije i grada Požege od strane gradonačelnika i župana.
Dobitnik je posebnog priznanja Hrvatskog kineziološkog saveza - Diplome sa zlatnom značkom za 2004. godinu.
Dobitnik je Godišnje nagrade za doprinos razvoju školskog sporta u Republici Hrvatskoj u šk. god 2020./2021.

Čestitamo!