Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Natjecanja Tehničar prvak na penale!!!

Tehničar prvak na penale!!!

Tehničari prvaci POŽEGA – U dvorani Grabrik u Požegi održano je prvenstvo školskih športskih društava srednjih škola Požeško slavonske županije u malom nogometu za mladiće. Na natjecanju je nastupilo šest srednjih škola, a nekoliko utakmica je bilo na vrlo visokoj razini i što se tiče rezultata i pobjednika. Posebno su bile interesantne utakmice u skupina A u kojoj su igrali ŠŠD Gimnazija, ŠŠD Tehničar i ŠŠD Obrtnik, jer se radilo o tri vrlo kvalitetne i izjednačene ekipe i s obzirom na nepisana pravila u nogometu, mala opuštanja i krivi pristup (odabir taktike) vrlo brzo bude kažnjen. Ekipa Tehničar je ipak zasluženo osvojila prvo mjesto u skupini iako su dobro igrale i ekipe Gimnazije i Obrtnika.

Skupina B je bila nešto slabije kvalitete i tu je dominirala momčad ŠŠD Klas, koja je zauzela prvo mjesto i tako se u finalnoj utakmici sastala s ekipom Tehničara. Uz dosta obrata rezultata na kraju je utakmica završila bez pobjednika 2:2 i temeljem propisnika pobjednik je dobiven nakon izvođenja penala s 6 metara. Ekipa Klasa je od tri penala uspjela postići samo jedan pogodak, dok su igrači Tehničara bili precizni u prva dva pokušaja i treći penal nisu morali ni pucati, jer su osigurali pobjedu.

Rezultati skupina A:

ŠŠD Tehničar (Tehnička škola) – ŠŠD Obrtnik (Obrtnička škola) 4:4, ŠŠD Gimnazija (Gimnazija) – ŠŠD Tehničar 0:5, ŠŠD Obrtnik – ŠŠD Gimnazija 3:6.

Rezultati skupina B:

ŠŠD Klas (Poljoprivredno prehrambena škola) – ŠŠDS Ekonomik (Ekonomska škola) 5:1,
ŠŠD KKG (Katolička gimnazija) – ŠŠD Klas 1:5, ŠŠD Ekonomik – ŠŠD KKG 5:8.

Finale:

ŠŠD Tehničar – ŠŠD Klas 2:2 (3:4) penali.

Redoslijed: 1. ŠŠD Tehničar, 2. ŠŠD Klas, 3. ŠŠD Gimnazija, 4. ŠŠD KKG, 5. ŠŠD Obrtnik, 6. ŠŠD Ekonomik.

SASTAV EKIPE TEHNIČAR:

Dario Brkić, David Dumančić, Antonio Slodo, Ivan Grgić, Antun Pranjić, Bernard Kekelić, Marko Grbeš, Alen Solina, Dario Subotić, Ivan Jakešević. Voditelj Marko Hruška prof.