Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Vijesti Novosti Stručni posjet Tvornici Color emajl d.o.o. u Požegi

Stručni posjet Tvornici Color emajl d.o.o. u Požegi

U posjetu COLORu 4. veljače 2015.g. učenici 4.a razreda-računalni tehničar za strojarstvo su u pratnji svojih nastavnika; prof. Kaprel, prof. Olšak, prof. Orešković i prof. Pavlović posjetili Tvornicu Color emajl d.o.o. u Požegi.

Stručni posjet ovoj uspješnoj tvornici je planiran kao oblik izvanučioničke nastave i to u svrhu ostvarivanja pojedinih dijelova nastavnog plana i programa iz stručnih predmeta strojarske struke.

Glavni cilj ovog stručnog posjeta je bio upoznavanje s novim tehnologijama u metalskoj struci te s organizacijom i načinom rada u Tvornici Color emajl u Požegi, kao i u svrhu ostvarivanja određenih sadržaja Građanskog odgoja.

Kroz pogone su nas proveli inženjeri Tvrtke Color emajl i usput nam pojašnjavali sve što nas je zanimalo, a naglasak je bio na korištenju najnovijih tehnologija i opreme od kojih su neke tehnologije, strojevi i uređaji jedinstveni ne samo u hrvatskim nego i europskim okvirima.

S obzirom da je Color emajl d.o.o. uspješna tvrtka i dobro poznati proizvođač kamina i dimovodnih elemenata i kao takova svrstana među najuspješnije kompanije u Srednjoj Europi možemo reći da je nakon ovog poludnevnog posjeta naš cilj bio u potpunosti ispunjen.

 

Voditelj stručnog posjeta:

Mirjana Pavlović, dipl.ing.strojarstva