Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Vijesti Novosti Školsko natjecanje prvih razreda

Školsko natjecanje prvih razreda

Bruno tijekom izrade 2. zadatkaNa našoj je školi 20.5.2015.godine po prvi put održano natjecanje učenika prvih razreda iz područja tehničkog crtanja pomoću programa AutoCAD. Natjecalo se 13 učenika iz 1.A, 1.B i 1.H razreda koji su pokazali svoja znanja i vještine pri rada s programom AutoCAD te izradi i čitanju tehničkih crteža. Natjecanje se sastojalo od dva zadatka, u prvom su zadatku izrađivali radionički crtež prema izometrijskom crtežu dok su u drugom izrađivali 3D model prema radioničkom crtežu.
Pobjednik ovog natjecanja bio je Bruno Đurak, učenik 1.B razreda, a rezultati pokazuju i kako su bodovne razlike vrlo male što ukazuje du su svi natjecatelji kvalitetno odradili zadatake. Čestitamo pobjedniku te pohvaljujemo sve učenike koji su sudjelovali na natjecanju te pokazali odlično znanje pri korištenju programa s kojim su se kroz nastavu tehničkog crtanja susreli tek nedavno.
Nadamo se da će interesa za organizaciju natjecanja biti i dogodine te se zahvaljujemo predmetnim nastavnicima koji su dali dozvolu za izostanak učenika sa redovne nastave i ravnatelju na podršci.

U nastavku možete pogledati rezultate i dio atmosfere s natjecanja.

Rezultati Školsko natjecanje prvih razredaŠkolsko natjecanje prvih razreda Školsko natjecanje prvih razredaŠkolsko natjecanje prvih razreda  Školsko natjecanje prvih razredaŠkolsko natjecanje prvih razreda Školsko natjecanje prvih razreda Školsko natjecanje prvih razreda Školsko natjecanje prvih razreda