Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna

NatjecanjaAureus Mons na Danima hrvatskog turizma

Aureus Mons na Danima hrvatskog turizmaU Poreču su 14. i 15. listopada 2015. godine održani Dani hrvatskog turizma. U sklopu završne svečanosti našem projektu Aureus Mons kojeg smo radili u partnerstvu sa Obrtničkom školom dodijeljeno je priznanje za osvojeno treće mjesto na natječaju "Promocija i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam".

Na svečanosti su bili gotovo svi učenici koji su sudjelovali u projektu: Fabijan Blažević, Matej Genadij, Michel Jakić, Jan Jurković, Ivan Kerepčić, Patrik Oroz, Monika Pavić, Demian Pejnović i Luka Šporčić, mentori u projektu: Bojan Sikirica i Hrvoje Mikolčević, kao i ravnatelji obaju škola Iva Šnajder i Zoran Galić.

Više...
 

Virtualna izložba radova IDIVA 2015

Ove godine od 03.-06.06. 2015. po drugi puta održava se na internetskim stranicama u svojevrsnoj „Virtualnoj stvarnosti“ IDIVA 2015 predstavljanje maturalnih radova učenika.
IDIVA i nadalje zadržava sustav ocjenjivanja od strane stručnog žirija te kao novost pruža mogućnost posjetiteljima internetskih stranica da mogu glasati za svoje favorite. Ove godine i Tehnička škola Požega ima svoje predstavnike, to su

  • Dario Brkić sa radom "KUĆNA INSTALACIJA UPRAVLJANA RAČUNALOM". Dario  i njegov mentor Tomislav Marković dipl.ing. već su ove godine rad predstavljli na Državnoj smotri tehničke kulture u Zagrebu gdje su ostvarili značajan rezultat,
  • Marko Brnčić i mentor Martin Kaprel s radom "H Mjenjač s USB izlazom",
  • Matko Pavičić i mentor Martin Kaprel s radom "Univerzalni transporter".

Ovim putem vas obaviještavamo da na sljedećem linku http://idiva.divz.hr/index.php?page=2015 možete pronaći i pregledati radove naših učenika te ih ocjeniti i na taj način dati svoj glas putem vašeg facebook profila.

 

Plasman na državno natjecanje!

Stjepan Abramović i mentorica Ivanka Krsnik Čevapović Međužupanijsko natjecanje iz OSNOVA ELEKTROTEHNIKE I MJERENJA U ELEKTROTEHNICI održano je u Novoj Gradiški 2.ožujka 2015.
Tehničku školu iz Požege predstavljali su Stjepan Abramović ( II.f) i Robert Bakić (II.e), učenici drugog razreda zanimanja tehničar za računalstvo ( II.f) i elektrotehničar (II.e).
Učenik Stjepan Abramović osvojio je drugo mjesto ,te se plasirao na Državno natjecanje , koje će se održati u Vinkovcima 29. i 30. travnja 2015.

Više...
 

Međužupanijsko natjecanje za zanimanje elektroinstalater/elektromonter

S natjecanja elektroinstalateraMeđužupanijsko natjecanje Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije za zanimanje elektroinstalater/elektromonter održano je 27.02.2015g. u prostorijama Tehničke škole u Požegi. Natjecanje se sastojalo od terijskog i praktičnog dijela. Sudionici natjecanja iz Tehničke škole su bili učenici 3.g. razreda: Antonio Šutić i Antonio Jelić, pod vodstvom mentora prof. Marijana Živkovića.

Više...
 

Prva mjesta na županijskom natjecanju iz matematike!

Uspjeh iz matematike!Dana 27.veljače 2015.,petak, održano je u Gimnaziji Požega Županijsko natjecanje iz matematike.
Na natjecanju su sudjelovali naši učenici, u B kategoriji (Opća,jezična gimnazija i strukovne škole): Patrik Garić(1.A), Leon Vranić (1.F) te Stjepan Abramović(2.F).

Učenici su ostvarili odlične rezultate! Naime, dva učenika su osvojila dva prva mjesta!
Učenik Leon Vranić osvojio je 1.mjesto u B kategoriji prvih razreda, a Stjepan Abramović 1.mjesto u B kategoriji drugih razreda.

Više...
 
Stranica 10 od 12