Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna

Web grupaWebGrupa

WebGrupaWebGrupa je jedna u nizu slobodnih aktivnosti kojima se mogu baviti učenici Tehničke škole, a pokrenuta je još 2000./2001. školske godine.
Ubrzo se grupi priključilo mnoštvo učenika i do danas nikad nije bio problem skupljanja učenika, već prvenstveno kako brojnim učenicima osigurati sve alate i uvijete za rad, kako stići obraditi sve ono što bi bilo zgodno i korisno znati o web tehnologijama.

Ove stranice su pred vama iz više razloga. Prvenstveno su one mjesto gdje možemo prezentirati svoj rad i dostignuća, a preko njih možete i upoznati članove grupe.
Još jedna namjena ovih stranica je da postanu referentno mjesto za osnovna znanja o različitim web tehnologijama. Kroz različite članke i lekcije kojima se nadamo popuniti njihov prostor, one bi trebale postati mjesto gdje bi web osnovci, ali i oni napredni mogli učiti o webu.

Sadržaj ostalih stranica u našoj kategoriji čine lekcije koje se tiču osnovnih web tehnologija. Osim što služe polaznicima grupe, nadamo se da će biti korisne svim autorima sadržaja na ovim stranicama, učenicima koji dio ovog gradiva uče u redovnoj nastavi kao i svim ostalim zainteresiranim čitateljima

 
Stranica 4 od 4