Tehnička škola Požega

 • Povećaj veličinu slova
 • Normalna veličina slova
 • Smanji veličinu slova

Upute i raspored za nastavu na daljinu

Poštovani učenici i roditelji,

u nastavku teksta donosimo informacije važne za održavanje nastave na daljinu.

1 do 3. razred srednje škole

 • Učenici: U ponedjeljak trebaju pogledati snimljene online materijale prema rasporedu o čemu će ih obavijestiti razrednik.
  U utorak također gledaju snimljene materijale i testiraju razrede s predmetnim nastavnicima.
  Od srijede idu u virtualni razred i slijede upute razrednika i predmetnih nastavnika. Ako ima poteškoća, zadatke mogu obaviti tijekom dana.
 • Nastavnici: U ponedjeljak razrednici testiraju virtualnu učionicu s učenicima, u utorak i predmetni nastavnici.
  Od srijede razrednici daju u virtualnim razredima učenicima raspored i obavijesti, predmetni nastavnici daju aktivnosti i zadatke.

Maturanti

 • Učenici: U ponedjeljak gledaju nastavu na Sportskoj televiziji i testiraju virtualni razred s razrednikom. U utorak gledaju nastavu na SPTV i testiraju virtualni razred s razrednikom i predmetnim nastavnicima, idu u virtualni razred  i slijede upute razrednika i predmetnih nastavnika.
  Ponedjeljak, 16. ožujka 2020. Sportska televizija  – Maturanti 12.45.-14 h   MAT, HRV, GEO, ENG, NJEM
 • Nastavnici: U ponedjeljak razrednici testiraju virtualnu učionicu s učenicima, u utorak i predmetni nastavnici.
  Od srijede razrednici daju u virtualnim razredima učenicima raspored i obavijesti, predmetni nastavnici daju aktivnosti i zadatke.

Izvor i dodatne informacije: Ministarstvo znanosti i obrazovanja (14.3.2020.)

NAPOMENA: NASTAVA U VIRTUALNIM UČIONICAMA OBVEZNA JE ZA SVE UČENIKE I NASTAVNIKE. NASTAVA ĆE SE ODVIJATI PREMA DOSADAŠNJEM USTALJENOM ŠKOLSKOM RASPOREDU!

 

Izložba inovacija Ivanić Grad

Izložba inovacija - Ivanić GradVeć kao po tradiciji, kada učenici Tehničke škole Požega krenu na natjecanje, vraćaju se sa značajnim rezultatima. Tako su i ovom prilikom tri učenika 4.f. razreda, u pratnji mentora Tomislava Markovića dipl. ing., ostvarili odlične rezultate na petoj "Izložbi inovacija u Ivanić Gradu" koja je održana u vremenu od 15.5. do 16.5.2019.

Više...
 

Ekskurzija u Gardaland

Ekskurzija u Gardaland - VeronaDana 10.05.2019. pedeset i četiri učenika drugih razreda Tehničke škole Požega 2.a, 2.b, 2.f, 2.h krenuli su na dvodnevnu ekskurziju u Italiju.
Posjetili su gradove Veronu i Padovu, te proveli nezaboravan dan u zabavnom parku Gardaland.
U pratnji učenika bili su njihovi razrednici: Renata Tadijal, Darija Lovrić, Tomislav Živković i Zdenka Perak.

Više...
 

Seminar „Vještine i strategije podučavanja 21. stoljeća“ u Estoniji

Seminar u EstonijiU okviru Erasmus+ KA2 projekta školskog partnerstva „With the Skills of the Future for a Successful Job and Life“ u Estoniji je od 9. do 13. prosinca 2019. godine održana transnacionalna aktivnost učenja, podučavanja i osposobljavanja za nastavnike „Seminar 21st century skills and teaching strategies“. Domaćin ove mobilnosti bila je Gimnazija Kanepi.
Na seminaru je sudjelovalo sveukupno 10 nastavnika uključenih u projekt iz 5 zemalja (Estonija, Slovenija, Turska, Italija i Hrvatska). Iz Hrvatske su sudjelovala tri nastavnika projektnog tima Tehničke škole u Požegi: Alen Farkaš, Marina Mirković i Tomislav Živković.

Više...
 
Više članaka...
Stranica 3 od 31