Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna EU projekti Završile su pripreme učenika za mobilnost u Sevillu

Završile su pripreme učenika za mobilnost u Sevillu

Sevilla pripreme16 učenika iz 5 zanimanja naše škole uspješno je privelo kraju pripreme za drugu mobilnost Erasmus+ projekta u ciklusu 2021./2022 godina. Učenici su se vrijedno pripremali za vrijeme školskih praznika, u srpnju i kolovozu. Naglasak smo stavili na jezične pripreme koje su učenici odradili pod stručnim vodstvom prof.Sanje Štimac, a dio zadataka iz engleskog jezika su riješiti putem EU/academy platforme.


Osim jezičnih priprema učenici su na stručno-pedagoškim i kulturološkim pripremama usvojili potrebna teorijska znanja koja će primijeniti u Sevilli za vrijeme stručne prakse. Ovu priliku koristim kako bih učenike pohvalio za njihov trud i aktivno sudjelovanje na pripremama. Nadam se kako će jednaki entuzijazam i volju za stjecanjem novih znanja pokazati u Sevilli. Osim učenika u Sevillu će i jedan nastavnik na praćenje rada(iob shadowing) te 2 nastavnika za pratnju učenika.

U srijedu, 07.09.2022., smo održali i roditeljski sastanak prije polaska na put. Na sastanku smo upoznali roditelje s detaljima mobilnosti koja će se održati u Sevilli od 10.09. do 24.09.2022. Na put krećemo iz Požege put Zagreba, pa imamo let do  Malage, a zatim opet autobusom iz Malage do Seville.
Uskoro ćemo se javiti s novostima i prvim dojmovima iz Španjolske. Pratite na s na web i fb stranici Tehničke škole.

Denis Smojvir, univ.spec.mech.
Koordinator projekta

 

Sevilla pripreme Sevilla pripreme