Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna EU projekti Priprema za prvu mobilnost KA1 projekta za školsku godinu 2022./2023.

Priprema za prvu mobilnost KA1 projekta za školsku godinu 2022./2023.

Pripreme za Škofja LokuNakon uspješno odrađenih aktivnosti u projektima mobilnosti za školsku godinu 2021./2022., okrećemo se novim izazovima i pripremamo nove mobilnosti. Odmah nakon provedenog natječaja započeli smo pripreme za prvu od planirane tri mobilnosti u ovoj školskoj godini.
Prvu mobilnost ćemo realizirati u gradu Škofja Loka od 06.11. do 19.11.2022. Mobilnost će ostvariti 11 učenika sljedećih zanimanja: Tehničar za mehatroniku(4 učenika), Elektrotehničar(4 učenika) i Strojarski računalni tehničar(3 učenika). S učenicima će kontinuirano biti 1 nastavnik u pratnji, a mobilnost će ostvariti 1 nastavnik na praćenju rada.

 

Učenici se pripremaju za mobilnost kroz sudjelovanje na jezičnim, kulturološkim i pedagoško-stručnim pripremama. Pripreme iz engleskog jezika, osim u školi sa prof.Štimac, odrađuju i samostalno kod kuće na platformi EU academy. Sukladno ciljevima i ishodima učenja koje će učenici usvajati za vrijeme mobilnosti, prilagodili smo sadržaj stručno-pedagoške pripreme. Učenici na pripremama rješavaju zadatke iz elektropneumatike, PLC i robotike kako bi se što bolje pripremili za zadaće koje ih očekuju na mobilnosti. Za sate kulturoloških učenici su pripremili prezentacije na teme: Republika Slovenija, Škofja Loka, Ljubljana, poznate ličnosti Republike Slovenije. Dio atmosfere s pripremama možete vidjeti na sljedećim fotografijama.

Denis Smojvir, univ.spec.mech.
Koordinator projekta

Pripreme za Škofja Loku Pripreme za Škofja Loku Pripreme za Škofja Loku Pripreme za Škofja Loku Pripreme za Škofja Loku Pripreme za Škofja Loku