Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna EU projekti Ljestvica poretka za mobilnost u Velenje

Ljestvica poretka za mobilnost u Velenje

Dragi učenici, nakon pregleda svih vaših prijava za sudjelovanje u prvoj mobilnosti u sklopu ovogodišnjeg Erasmus+ projekta (2022-1-HR01-KA121-VET-000057961) u ovoj školskoj godini. Za drugu mobilnost u Velenje se prijavilo 18 učenika, a planirano je da na mobilnost pođe 12 učenika iz sljedećih zanimanja:

  • Tehničar za mehatroniku - 2 učenika,
  • Strojarski računalni tehničar - 2 učenika,
  • Tehničar za računalstvo - 4 učenika,
  • Automehatroničar – 4 učenika.

Sudionici projekta će kroz mobilnost unaprijediti svoje radne navike, poduzetnički duh, osjećaj profesionalne odgovornosti, razumijevanje korporativne organizacije, poznavanje i aktivno korištenje stranoga jezika, korištenje novih tehnologija, socijalne vještine, preuzimanje inicijative i rada u timu, znanje o drugim zemljama i kulturama, vlastito samopouzdanje u nepoznatom okruženju.

Pravo uvida u  vašu prijavu imate 8 dana od dana objave rezultata natječaja. Uvid u prijavu  i objašnjenje možete dobiti svakim danom kod koordinatora projekta, a žalbu možete podnijeti usmenim ili pisanim putem ravnatelju škole.

Povjerenstvo za pregled i ocjenu prijava je izradilo listu sudionika mobilnosti.  Sljedeće tablice prikazuju poredak učenika za svako zanimanje prema gore navedenim uvjetima. Zbog zaštite podataka poredak je objavljen pod lozinkom koju su učenici naveli u svojoj prijavi.

Ljestvica za mobilnost u Velenje

Na mobilnost u Velenje će poći i 4 nastavnika: Biljana Radišić, Zoran Đurina, Ivica Grbeš i Denis Smojvir.

Koordinator projekta:
Denis Smojvir, univ.spec.mech.