Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna EU projekti Rezultati prijava učenika za sudjelovanje na grupnoj mobilnosti u Rumunjskoj u Erasmus+ KA122 projektu

Rezultati prijava učenika za sudjelovanje na grupnoj mobilnosti u Rumunjskoj u Erasmus+ KA122 projektu

alt

Dragi učenici, nakon pregleda vaših prijava za sudjelovanje na grupnoj mobilnosti učenika u Rumunjskoj u Erasmus+ KA122 projektu mobilnosti učenika i osoblja u području odgoja i općeg obrazovanja: „Osnaženi za put do bezbrižne i ekološki održive škole“ (2023-1-HR01-KA122-SCH-000141944), Povjerenstvo za pregled i ocjenu prijava izradilo je listu među kojima je 8 sudionika mobilnosti.

Zbog zaštite podataka poredak je objavljen pod lozinkom koju ste naveli u svojoj prijavi.

alt

Pravo uvida u vašu prijavu imate 7 dana od dana objave rezultata natječaja. Uvid u prijavu i objašnjenje možete dobiti kod koordinatorice projekta prof. Marine Mirković, kao i prof. Karoline Kraljević Malvić i prof. Alena Farkaša. Žalbu možete podnijeti usmenim ili pisanim putem ravnatelju škole.

Svima zahvaljujemo na prijavi. Prvim osmero učenika na listi čestitamo na odabiru za sudjelovanje na mobilnosti u Rumunjsku, 10.-16. prosinca 2023. godine. Ostale učenike pozivamo da se u ovom projektu prijave na grupnu mobilnost u Estoniju (proljeće ili jesen 2024. godine).