Tehnička škola Požega

 • Povećaj veličinu slova
 • Normalna veličina slova
 • Smanji veličinu slova
Početna EU projekti

EU projekti

Javni poziv za učenike i nastavnike Tehničke škole

Poštovani učenici, u tijeku se prijave učenika za sudjelovanje u Erasmus+ projektu u ovoj školskoj godini u sklopu Erasmus+ programa, Ključna aktivnost 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince, Područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Druga mobilnost u ovogodišnjem projektu će se održati u Republici Sloveniji, u gradu Velenje. Na ovoj mobilnosti može sudjelovati 12 učenika 3. i 4.razreda zanimanja: Tehničar za računalstvo, Tehničar za mehatroniku, Strojarski računalni tehničar i Automehatroničar. U pratnji učenika će biti 1 nastavnik. Termin održavanja mobilnosti je od 15.01. do 28.01.2023. Cilj projekta da je učenici kroz stručnu praksu iz svog područja obrazovanja steknu nova znanja, kompetencije i ideje za daljnje obrazovanje i rad na svojim budućim radnim mjestima. Svoju prijavu možete poslati putem Forms obrasca koji se nalazi na sljedećem linku:
https://forms.office.com/r/ytLaJkgvVb
Prijaviti se možete do utorka, 06.12.2022., do 20.00 sati.

Učenici dobivaju financijsku potporu tijekom mobilnosti koja pokriva troškove putovanja (prijevoz autobusom i/ili vlakom), smještaj i prehranu. Za učenike je također osiguran džeparac koji će pokriti tekuće troškove učenika. Dakle, učenicima je mobilnost u cijelosti
financirana, te učenici i njihovi roditelji ne snose nikakve troškove. Kriteriji za odabir učenika detaljno su opisani u dokumentu: „Kriterij_za_izbor_ucenika.pdf“, koji je privitak ovom
javnom pozivu. Poštovane kolegice i kolege nastavnici, u tijeku su prijave za sudjelovanje na mobilnosti Erasmus+ projekta učenika koja će se održati u Velenju od 15.01. do 28.01.2023 Iskoristite priliku i prijavite se kao nastavnik u pratnji učenika ili za praćenje rada(job shadowing). Svoju prijavu možete poslati putem Forms obrasca koji se nalazi na sljedećem linku:
https://forms.office.com/r/2nNhVMfNS5
Prijaviti se možete do subote, 10.12.2022., do 20.00 sati.
Želimo Vam puno sreće i uspjeha.

Denis Smojvir, univ.spec.mech.
Koordinator projekta

Privitci:
FileOpisFile size
Download this file (Kriteriji_za_izbor_ucenika_2022.pdf)Kriteriji_za_izbor_ucenika_2022.pdf 195 Kb
Download this file (Suglasnost_roditelja.docx)Suglasnost_roditelja.docx 79 Kb
 

Kontaktni seminar na Cipru

S Cipra Kontaktni seminar pod nazivom „Estimating the budget for the implementation of a proposal for a Partnership for Cooperation“ održan je na Cipru u gradu Paphos od 1. do 4. studenoga 2022. godine u organizaciji ciparske nacionalne Erasmus+ agencije.

Na seminaru je sudjelovalo 70 sudionika iz 17 zemalja (Slovenija, Estonija, Belgija, Poljska, Njemačka, Švedska, Danska, Republika Sjeverna Makedonija, Luksemburg, Hrvatska, Austrija, Latvija, Češka, Litva, Grčka, Irska i Cipar).

Iz Hrvatske su sudjelovali:

 • Ksenija Žarković (Osnovna škola Bijaći, Kaštel Novi) za područje odgoja i općeg obrazovanja
 • Marina Mirković (Tehnička škola, Požega) za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja
 • Karlo Zdunić (Ustanova za obrazovanje odraslih Dante, Rijeka) za područje obrazovanja odraslih.
Više...
 

Ljestvica poretka nastavnika za mobilnost u Škofja Loku

 

Ljestvica poretka

 

Posjet MakerFaire-u u Rimu

MakerFaire u RimuKao predstavnici Tehničke škole iz Požege u aktivnosti studijskog putovanja tijekom kojeg su 7.10.2022. godine posjetili MakerFaire u Rimu sudjelovali su učenik Marsel Ptičar iz 4.a razreda i nastavnica strojarske grupe predmeta Biljana Radišić. Aktivnost se provodila u sklopu projekta RCK/Slavonika 5.1. koji provodi Tehnička škola iz Slavonskog Broda uz partnere iz cijele Slavonije. Uz predstavnike naše škole na putovanju su bili učenici i nastavnici iz još 8 strukovnih škola iz Slavonije.

Više...
 

Priprema za prvu mobilnost KA1 projekta za školsku godinu 2022./2023.

Pripreme za Škofja LokuNakon uspješno odrađenih aktivnosti u projektima mobilnosti za školsku godinu 2021./2022., okrećemo se novim izazovima i pripremamo nove mobilnosti. Odmah nakon provedenog natječaja započeli smo pripreme za prvu od planirane tri mobilnosti u ovoj školskoj godini.
Prvu mobilnost ćemo realizirati u gradu Škofja Loka od 06.11. do 19.11.2022. Mobilnost će ostvariti 11 učenika sljedećih zanimanja: Tehničar za mehatroniku(4 učenika), Elektrotehničar(4 učenika) i Strojarski računalni tehničar(3 učenika). S učenicima će kontinuirano biti 1 nastavnik u pratnji, a mobilnost će ostvariti 1 nastavnik na praćenju rada.

Više...
 

Završila je druga mobilnost KA121 Erasmus+ projekta za ciklus 2021./2022.

Sevilla 2022U periodu od 10.09. do 24.09.2022., 11 učenika i 4 učenice, te 3 nastavnika(2 nastavnika u pratnji i 1 na Job shadowingu) sudjelovalo je u projektu mobilnosti Tehničke škole. Učenici su obavili stručnu praksu u strukovnoj školi Salesianos. Ova škola se nalazi u Sevilli(Andaluzija), gradu koji sa prigradskim mjestima broji i do milijun stanovnika. Obzirom da se u školi odvija redovita nastava u jednoj smjeni(prije podne), naši učenici su svoju praksu obavljali poslije podne. Na praksi su imali nekoliko mentora, obzirom na vrstu i tip poslova koji su obavljali. Njihov zadatak je bio konstruirati, sastaviti, pokrenuti i provozati E-buggy(električno vozilo).

Više...
 

Javni poziv za nastavnike Tehničke škole

Poštovane kolegice i kolege, u tijeku se prijave za sudjelovanje na mobilnosti Erasmus+ projekta učenika koja će se održati u Škofja Loki od 06.11. do 19.11.2022. Iskoristite priliku i prijavite se kao nastavnik u pratnji učenika. Cilj projekta da je učenici kroz stručnu prasku iz svog područja obrazovanja steknu nova znanja, kompetencije i ideje za daljnje obrazovanje i rad na svojim budućim radnim mjestima.

Svoju prijavu možete poslati putem Forms obrasca koji se nalazi na sljedećem linku:
https://forms.office.com/r/Zx0AQ76fn9

Prijaviti se možete do utorka, 04.10.2022., do 12.00 sati.
Želimo Vam puno sreće i uspjeha.
Projektni tim Tehničke škole.

 

Ljestvica poretka za mobilnost u Škofja Loku

Dragi učenici, nakon pregleda svih vaših prijava za sudjelovanje u prvoj mobilnosti u sklopu ovogodišnjeg Erasmus+ projekta (2022-1-HR01-KA121-VET-000057961) u ovoj školskoj godini. Za prvu mobilnost u Škofja Loku se prijavilo 15 učenika, a planirano je da na mobilnost pođe 11 učenika iz sljedećih zanimanja: Tehničar za mehatroniku - 4 učenika, Strojarski računalni tehničar - 3 učenika, Elektrotehničar - 4 učenika.

Pravo uvida u vašu prijavu imate 8 dana od dana objave rezultata natječaja. Uvid u prijavu i objašnjenje možete dobiti svakim danom kod koordinatora projekta, a žalbu možete podnijeti usmenim ili pisanim putem ravnatelju škole.
Povjerenstvo za pregled i ocjenu prijava je izradilo listu sudionika mobilnosti.
Sljedeće tablice prikazuju poredak učenika za svako zanimanje prema gore navedenim uvjetima. Zbog zaštite podataka poredak je objavljen pod lozinkom koju su učenici naveli u svojoj prijavi.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 11